Festpakker

Festpakke 1. Minimum 20 couverter

3 retters menu inklusiv det lille vinarrangement - se under vinarrangement, kaffe/the samt natmad


Forretter - vælg frit mellem nedenstående

2 luksustarteletter med høns i asparges
Røget laks på salat serveret med spinatcreme 
Lakse/tunmousse på salat på toppen rejer og asparges 

Rilettes på salatbund pyntet med rejer og asparges hertil purløgscreme 
Hjemmelavet hønsesalat med asparges, ristet bacon og ananas 


Til forretterne serveres hjemmebagt brød



Stegeretter - vælg frit mellem nedenstående


Kalvesteg stegt som vildt med Waldorf salat, tyttebær, sauté af druer, tranebær, bacon og løg

brune- og hvide kartofler samt vildt flødesauce
Gammeldags oksesteg med glaserede løg, bønner, surt og sødt, hvide kartofler og kraftig skysauce
Sous Vie tilberedt kalveculotte, årstidens grønsager eller valgfri salat, valgfri kartoffel og BBQ sauce

Svinekam stegt som vildt med Waldorffsalat, tyttebær, ½ æbler med gele,

brune- og hvide kartofler, samt vildt flødesauce


Desserter - vælg frit mellem nedenstående

Hjemmelavet små isbomber serveret med frisk frugt

Grand Marnier fromage og kold abricos puré
Lun rabarbertærte og hjemmelavet flødeis
Citron-appelsin fromage


Natmad

Klar suppe med boller og urter
Flødelegeret aspargessuppe med kødboller 
Biksemad med Bearnaise sauce og rødbeder 

Frikadeller med kold kartoffelsalat og rødbeder
Skipperlabscoves med rødbeder og groft rugbrød
Kartoffel-porresuppe med sprøde bacontern

675,-


Festpakke 2. Minimum 20 couverter                                                                           825,- 

3 retters luksusmenu inklusiv det store vinarrangement, (alle drikkevarer inkl.) - se under vinarrangement,
kaffe/the samt natmad


Forretter

Bresaola på salat med pesto, saltmandler og parmesan hertil urtesmør
Hummersuppe garneret med tigerrejer og asparges hertil hjemmebagt brød (varm)
Pesto marineret ovnbagt laks på salat garneret med rejer og asparges hertil dressing
Anti pasta med hjemmelavet tapenader
Sal Picon de Pollo - kold kyllingesalat med et væld af grønt

Til alle forretter serveres hjemmebagt brød


Stegeretter

Oksemørbrad, søde bagte tomater, grønne asparges, smørstegte gulerødder og skovsvampesauce
Kalvemørbrad - samme garniture som tiloksemørbrad

Kalvefilet, ostegratineret tomat, svampe sauté, spinat-løg terrine og timian sauce
Oksefilet, fyldte svampe, sugar snaps, panerede løgringe og Bearnaise- eller portvinsauce
Nedenstående kan tilvælges mod prisregulering (dagspris)
Krondyrsfilet med rodfrugter, rustik kartoffelmos med urter, ovnbagte løg,
ristede kastanjer og vildtsauce


Til alle stegeretter serveres valgfri kartoffel - se under stegeretter


Desserter

Hjemmebagt brownie med hindbærmousse serveret med friske bær hertil hjemmelavet flødeis
Cheese cake no bake med lemon curd

Gateau Marcel - luksus chokolade kage - serveret med friske frugter og hjemmelavet flødeis


Natmad

Mild karrysuppe med hønsekød, porrer peberfrugt og ananas hertil hjemmebagt brød
Champignon suppe - flødelegeret smagt til med portvin

Lav selv hot dog med klassisk tilbehør
Udvalg af sliders med ^sjovt^tilbehør
Pølsebord med 4 slags pålæg, diverse tilbehør, rugbrød, smør og fedt
Gammeldags æggekage med bacon, tomat og purløg hertil grovbrød


Til forside
Kontrol rapport

OBS vores hjemmeside er under redigering

Fredagsfristelser er annulleret pga stort arrangement
Kom til fredags Gourmet Fristelser den 1. fredag hver måned.
Se mere under events
Husk!!
Mortensaften søndag den 10. november
Julefrokost hele november og december både i og ud af huset
Nytårsmenuen til afhentning kl 12-13 den 31.12.
SE MERE UNDER EVENTS

Festmenuer
Festpakker
Mad ud af huset
Festmenuer
mormorskøkken
 
Mindesammenkomst
Buffet

Restaurant Skovbakken | Holsteinsgade 50 | 8300 Odder | Tlf.: 86 54 54 50 Bank Sparkronjylland 6116 0010652553

Kontaktos
Kontakt os