Festpakker

Festpakke 1. Minimum 20 couverter

3 retters menu inklusiv det lille vinarrangement - se under vinarrangement, kaffe/the samt natmad


Forretter - vælg frit mellem nedenstående

2 luksustarteletter med høns i asparges
Røget laks på salat serveret med spinatcreme 
Lakse/tunmousse på spæde blade med rejer og asparges 

Torskerilettes på salatbund pyntet med rejer og asparges hertil purløgscreme 
Hjemmelavet hønsesalat med asparges, ristet bacon og ananas 


Til forretterne serveres hjemmebagt brød



Stegeretter - vælg frit mellem nedenstående


Kalvesteg stegt som vildt med Waldorf salat, tyttebær, sauté af druer, tranebær, bacon og løg

brune- og hvide kartofler samt vildt flødesauce
Gammeldags oksesteg med glaserede løg, bønner, surt og sødt, hvide kartofler og kraftig skysauce
Rosastegt kalveculotte, søde ovnbagte tomater, ærter francaise med løg og bacon, små ristede kartofler  samt Barbequesauce

Svinekam stegt som vildt med Waldorffsalat, tyttebær, ½ æbler med gele,

brune- og hvide kartofler, samt vildt flødesauce


Desserter - vælg frit mellem nedenstående

Hjemmelavet islagkage serveret med bær
Flødefromage og blanding af friske og syltede frugter
Romfromage og kirsebærsauce

Grand Marnier fromage og kold abricos puré
Lun rabarbertærte og soft-ice
Mandeltærte hertil hindbær mousse


Natmad

Klar suppe med boller og urter
Flødelegeret aspargessuppe med kødboller 
Biksemad med Bearnaise sauce og rødbeder

Champignonsuppe - flødelegeret smagt til med portvin 

Frikadeller med kold kartoffelsalat og rødbeder
Skipperlabscoves med rødbeder og groft rugbrød
Kartoffel-porresuppe med sprøde bacontern

635,-


Festpakke 2. Minimum 20 couverter

3 retters luksusmenu inklusiv det store vinarrangement, (alle drikkevarer inkl.) - se under vinarrangement,
kaffe/the samt natmad


Forretter

Bresaola på salat med pesto, pinjekerner og parmesan hertil purløgscreme
Hummersuppe garneret med tigerrejer og asparges hertil hjemmebagt brød (varm)
Pesto marineret ovnbagt laks på salat garneret med rejer og asparges hertil dressing
Kold fiskeanretning af dampet fisk, røget laks, æg og rejer hertil dressing


Til alle forretter serveres hjemmebagt brød

Stegeretter

Oksemørbrad, søde bagte tomater, grønne asparges, smørstegte gulerødder og skovsvampesauce

Kalvefilet, ostegratineret tomat, bønner i bacon, ristede svampe og flødepaprikasauce
Oksefilet, fyldte svampe, sugar snaps, panerede løgringe og Bearnaise- eller portvinsauce
Nedenstående kan tilvælges mod prisregulering (dagspris)
Krondyrsfilet med rodfrugter, rustik kartoffelmos med urter, ovnbagte løg,
ristede kastanjer og vildtsauce


Til alle stegeretter serveres valgfri kartoffel - se under stegeretter


Desserter

Chokolademousse på mandelbund serveret med frisk frugt
Dessert tallerken med "Skovens" bedste chokolade kage serveret med skovbær og soft-ice
Fragelite tærte serveret med marinerede bær

Creme Brulee serveret med is og frugt


Natmad

Landskinke med salat og dressing hertil hjemmebagt brød
Mild karrysuppe med hønsekød, porrer peberfrugt og ananas hertil hjemmebagt brød

Lav selv hot dog med klassisk tilbehør
Pølsebord med 4 slags pålæg, diverse tilbehør, rugbrød, smør og fedt

760,-

Til forside
Kontrol rapport
NYT NYT NYT
Den 8. december kl 18.30
Stor julefrokost med musik og dans.
Bordreservationer på både små og store selskaber modtages.
Husk!!
Mortensaften lørdag den 10. november
Julefrokost hele november og december både i og ud af huset
Nytårsmenuen til afhentning kl 12-13 den 31.12.
SE MERE UNDER EVENTS

Festmenuer
Festpakker
Mad ud af huset
Festmenuer
mormorskøkken
 
Mindesammenkomst
Buffet

Restaurant Skovbakken | Holsteinsgade 50 | 8300 Odder | Tlf.: 86 54 54 50 Bank Sparkronjylland 6116 0010652553

Kontaktos
Kontakt os