Forretter

2 Luksustarteletter med høns i asparges (varm) 70,-
Hjemmelavet hønsesalat med asparges, ananas og ristet bacon på salat 80,-
Hummersuppe med tigerrejer og asparges (varm) 80,-
Bresaola på salat med pesto, pinjekerner og parmesan hertil purløgscreme 80,-
Lakse/tun mousse på spæde blade garneret med rejer og asparges 80,-
Pesto marineret ovnbagt laks på salat med rejer og asparges hertil dressing 85,-
Torske rilettes på spæde blade garneret med rejer og asparges hertil purløgscreme 85,-
Rejecocktail80,-
Kold fiskeanretning af dampet fisk, røget laks, æg og rejer hertil dressing  

Røget laks på salat med grøn asparges hertil spinatcreme  

3 slags Bruchetta med Moarella og tomat, Chorizo og løgmarmelade, Bresaola og pesto                                       
90,-

85,-

80,-
Se også undersupper  - alle supper kan serveres både som forret og natmad

Til alle forretter serveres hjemmebagt brød


Til forside
Kontrol rapport
NYT NYT NYT
Den 8. december kl 18.30
Stor julefrokost med musik og dans.
Bordreservationer på både små og store selskaber modtages.
Husk!!
Mortensaften lørdag den 10. november
Julefrokost hele november og december både i og ud af huset
Nytårsmenuen til afhentning kl 12-13 den 31.12.
SE MERE UNDER EVENTS

Festmenuer
Festpakker
Mad ud af huset
Festmenuer
mormorskøkken
 
Mindesammenkomst
Buffet

Restaurant Skovbakken | Holsteinsgade 50 | 8300 Odder | Tlf.: 86 54 54 50 Bank Sparkronjylland 6116 0010652553

Kontaktos
Kontakt os