Frokost anretning. Kun til dags arrangementer.  Minimum 20 couverter

  • Fiskefilet med remoulade og citron
  • Hjemmelavet hønsesalat med ristet bacon
  • Varmrøget med urte røræg og asparges
  • Mørbrad i champignon a la creme
  • Lune deller, rødkål og surt
  • Hjemmelavet leverpostej med bacon og champignon
  • 2 slags ost, druer, rød peber og kiks
  • Diverse brød og smør


255,-

Incklusiv det lille vinarrangement

 

 

475,-

Buffet 1. Minimum 20 couverter

  • Varmrøget laks med rejer, asparges og dressing eller
  • hjemmelavet hønsesalat med  asparges og ristet bacon
  • Forretten serveres
  • Kalveculotte med halve grilltomater og flødepaprikasauce
  • Oksefilet, bønner i bacon og løg samt mørstegte gulerødder
  • Krydret, paneret kyllingebryst, rabarberkompot og råsyltede agurker med løg og peberfrugt
    2 slags valgfri kartofler - se under stegeretter
  • 2 slags ost, anretning af friske frugter samt 2 slags kiks
    Diverse brød og smør


325,-

Incklusiv det lille vinarrangement 

 

 

545,-

Buffet 2. Minimum 20 couverter

  • Okse carpacchio på salat med Parmesan, pesto og pinjekerner hertil purløgscreme
  • eller lakse/tun mousse på spæde blade med rejer og asparges
  • Forretten serveres
  • Kamfilet hertil kompot af løg, druer, tranebær og bacon
  • Grillede kyllingespyd med løg og rød peber
  • Oksefilet med grillet tomat og Bearnaise sauce
    2 slags valgfri kartofler - se under stegeretter
  • Lun rabarbertærte hertil soft-ice
  • Diverse brød og smør

 

345,-

Incklusiv det lille vinarrangement

565,-

 

 

Gourmet buffet´en. Minimum 25 couverter                                                    

  • Hummersuppe, garneret med tigerrejer (serveres)
  • eller røget laks  med spinatcreme
  • Forretten serveres
  • Andebryst, svedsker i baconsvøb, salat med druer, valnødder og dadel Balsamico
  • Kalvefilet, ristede svampe, Pommes Rösti og rødvins sauce
  • Helstegt oksemørbrad, slikærter, ½ stegte tomater, skovsvampesauce
    2 slags valgfri kartofler - se under stegeretter
  • Udvalg af oste, anretning af friske frugter samt 2 slags kiks
  • Dessertkage, marinerede skovbær og vanillecreme
    Diverse brød og smør

                                  390,-     390,-       

Incklusiv det lille vinarrangement  - se under vinarrangement                                                        

   

 Incklusiv det store vinarrangement (alle drikkevarer inkl.) - se under vinarrangement


                              610,-

                             

                               680,-

Til forside
Kontrol rapport



Fredags fristelser
2 retter inkl 2 gl vin/øl kr. 249

Se under EVENTS



Husk Mortensaften 10. november

Fra kl 18 serverer vi traditionel dansk andesteg samt ris a la mande eller romfromage

 

Julefrokost 2018 både i og ud af huset

 

Nytårsmenu ud af huset

til afhentning kl 13-14

den 31. december


'Se mere under events

Venligst bordbestilling til skovbakkenodder@gmail.com eller ring/sms 2440 7594 eller 2172 9138






Festmenuer
Festpakker
Mad ud af huset
Festmenuer
mormorskøkken
 
Mindesammenkomst
Buffet

Restaurant Skovbakken | Holsteinsgade 50 | 8300 Odder | Tlf.: 86 54 54 50 Bank Sparkronjylland 6116 0010652553

Kontaktos
Kontakt os