Frokost anretning. Kun til dags arrangementer.  Minimum 20 couverter

  • Fiskefilet med remoulade og citron
  • Hjemmelavet hønsesalat med ristet bacon
  • Varmrøget med urte røræg og asparges
  • Mørbrad i champignon a la creme
  • Lune deller, rødkål og surt
  • Hjemmelavet leverpostej med bacon og champignon
  • 2 slags ost, druer, rød peber og kiks
  • Diverse brød og smør


255,-

Incklusiv det lille vinarrangement

 

 

475,-

Buffet 1. Minimum 20 couverter

  • Varmrøget laks med rejer, asparges og dressing eller
  • hjemmelavet hønsesalat med  asparges og ristet bacon
  • Forretten serveres
  • Kalveculotte med halve grilltomater og flødepaprikasauce
  • Oksefilet, bønner i bacon og løg samt mørstegte gulerødder
  • Krydret, paneret kyllingebryst, rabarberkompot og råsyltede agurker med løg og peberfrugt
    2 slags valgfri kartofler - se under stegeretter
  • 2 slags ost, anretning af friske frugter samt 2 slags kiks
    Diverse brød og smør


325,-

Incklusiv det lille vinarrangement 

 

 

545,-

Buffet 2. Minimum 20 couverter

  • Okse carpacchio på salat med Parmesan, pesto og pinjekerner hertil purløgscreme
  • eller lakse/tun mousse på spæde blade med rejer og asparges
  • Forretten serveres
  • Kamfilet hertil kompot af løg, druer, tranebær og bacon
  • Grillede kyllingespyd med løg og rød peber
  • Oksefilet med grillet tomat og Bearnaise sauce
    2 slags valgfri kartofler - se under stegeretter
  • Lun rabarbertærte hertil soft-ice
  • Diverse brød og smør

 

345,-

Incklusiv det lille vinarrangement

565,-

 

 

Gourmet buffet´en. Minimum 25 couverter                                                    

  • Hummersuppe, garneret med tigerrejer (serveres)
  • eller røget laks  med spinatcreme
  • Forretten serveres
  • Andebryst, svedsker i baconsvøb, salat med druer, valnødder og dadel Balsamico
  • Kalvefilet, ristede svampe, Pommes Rösti og rødvins sauce
  • Helstegt oksemørbrad, slikærter, ½ stegte tomater, skovsvampesauce
    2 slags valgfri kartofler - se under stegeretter
  • Udvalg af oste, anretning af friske frugter samt 2 slags kiks
  • Dessertkage, marinerede skovbær og vanillecreme
    Diverse brød og smør

                                  390,-     390,-       

Incklusiv det lille vinarrangement  - se under vinarrangement                                                        

   

 Incklusiv det store vinarrangement (alle drikkevarer inkl.) - se under vinarrangement


                              610,-

                             

                               680,-

Til forside
Kontrol rapport
NYT NYT NYT
Den 8. december kl 18.30
Stor julefrokost med musik og dans.
Bordreservationer på både små og store selskaber modtages.
Husk!!
Mortensaften lørdag den 10. november
Julefrokost hele november og december både i og ud af huset
Nytårsmenuen til afhentning kl 12-13 den 31.12.
SE MERE UNDER EVENTS

Festmenuer
Festpakker
Mad ud af huset
Festmenuer
mormorskøkken
 
Mindesammenkomst
Buffet

Restaurant Skovbakken | Holsteinsgade 50 | 8300 Odder | Tlf.: 86 54 54 50 Bank Sparkronjylland 6116 0010652553

Kontaktos
Kontakt os