Frokost anretning. Kun til dags arrangementer.  Minimum 20 couverter

  • Fiskefilet med remoulade og citron
  • Hjemmelavet hønsesalat med ristet bacon
  • Pesto marineret ovnbagt laks med røræg og asparges
  • Mørbrad i champignon a la creme
  • Lune deller, rødkål og surt
  • Hjemmelavet leverpostej med bacon og champignon
  • 2 slags ost, druer, rød peber og kiks
  • Diverse brød og smør


255,-

Incklusiv det lille vinarrangement

 

 

500,-

Buffet 1. Minimum 20 couverter

  • Pesto marineret ovnbagt laks med rejer, asparges og dressing eller
  • hjemmelavet hønsesalat med  asparges og ristet bacon
  • Forretten serveres
  • Kalveculotte med halve grilltomater og flødepaprikasauce
  • Oksefilet, svampe sauté eller valgfri salat samt smørstegte gulerødder
  • Krydret, paneret kyllingebryst, rabarberkompot og råsyltede agurker med løg og peberfrugt
    2 slags valgfri kartofler - se under stegeretter
  • 2 slags ost, anretning af friske frugter samt 2 slags kiks
    Diverse brød og smør


325,-

Incklusiv det lille vinarrangement 

 

 

570,-

Buffet 2. Minimum 20 couverter

  • Bresaola på salat med Parmesan, pesto og saltmandler hertil urtesmør
  • eller rilettes af varmrøget laks på salat på toppen rejer og asparges
  • Forretten serveres
  • Ramsløg marineret svinekam og sugar snaps
  • Karry-ingefær marineret kylingebryst filet hertil årstidens salat
  • Oksefilet med grillet tomat og Bearnaise sauce
    2 slags valgfri kartofler - se under stegeretter
  • Lun rabarbertærte og hjemmelavet flødeis
  • Diverse brød og smør

 

345,-

Incklusiv det lille vinarrangement

590,-

 

 

Gourmet buffet´en. Minimum 25 couverter                                                                                                                      

  • Hummersuppe, garneret med tigerrejer (serveres)
  • eller røget laks  med spinatcreme
  • Forretten serveres
  • Andebryst, svedsker i baconsvøb, salat med druer, sauté med tranebær, løg, druer og valnødder
  • Kalvefilet, ristede svampe, Pommes Rösti og rødvins sauce
  • Helstegt oksemørbrad, sugar snaps, søde ovnbagte tomater og skovsvampesauce
    2 slags valgfri kartofler - se under stegeretter
  • Udvalg af oste, anretning af friske frugter samt 2 slags kiks
  • Hjemmebagt brownie med hindbær mousse og friske bær
    Diverse brød og smør

                         390,-                        

Incklusiv det lille vinarrangement  - se under vinarrangement                                                        

   

 Incklusiv det store vinarrangement (alle drikkevarer inkl.) - se under vinarrangement


                          635,-

                             

                          740,-

Til forside
Kontrol rapport

OBS vores hjemmeside er under redigering

Fredagsfristelser er annulleret pga stort arrangement
Kom til fredags Gourmet Fristelser den 1. fredag hver måned.
Se mere under events
Husk!!
Mortensaften søndag den 10. november
Julefrokost hele november og december både i og ud af huset
Nytårsmenuen til afhentning kl 12-13 den 31.12.
SE MERE UNDER EVENTS

Festmenuer
Festpakker
Mad ud af huset
Festmenuer
mormorskøkken
 
Mindesammenkomst
Buffet

Restaurant Skovbakken | Holsteinsgade 50 | 8300 Odder | Tlf.: 86 54 54 50 Bank Sparkronjylland 6116 0010652553

Kontaktos
Kontakt os