retter


Forretter: (minimum 10 couverter, såfremt intet andet er aftalt)

2 luksustarteletter med høns i asparges * 50,-
Hjemmelavet hønsesalat med ananas og asparges * 50,-
Pesto marineret ovnbagt laks på salat med rejer, asparges og dressing * 70,-
Lakse-tunmousse på salat med rejer, asparges og dressing * 60,-
Røget laks og asparges på salat serveret med spinat creme * 70,-

Mild karrysuppe med hønsekød, peberfrugt, porrer og ananas


Bresaola på salat med pesto, pinjekerner og Parmesan hertil purløgscreme                                    

* 50,-

 

 * 60,- 


-

Priserne er inkl. hjemmebagt brød

 

Stegeretter: (minimum 10 couverter, såfremt intet andet er aftalt)

Svinekam stegt som vildt med Waldorffsalat, tyttebær, brune- og hvide kartofler og flødesauce 120,-
Braiseret kalveculotte, søde ovnbagte tomater, smørstegte gulerødder, Pommes Rösti og BBC sauce 130,-
Kalvesteg stegt som vildt med Waldorffsalat, tyttebær, brune og hvide kartofler og flødesauce 130,-
Gl. dags oksesteg med glaserede løg, bønner, surt og sødt, hvide kartofler og kraftig skysauce 130,-
Kalvefilet - rosastegt, grilltomat, ristede svampe, sugar snaps, kartoffelbåde med rosmarin og Bearnaise sauce 160,-

Oksemørbrad, søde bagte tomater, grønne asparges, ristede svampe, små  stegte kartofler og
skovsvampesauce

 

Til alle vore stegeretter bruges udelukkende friske kartofler og grønsager

 

175,-

 


Desserter: (minimum 10 couverter, såfremt intet andet er aftalt)

Hjemmelavet islagkage serveret med marinerede skovbær 55,-
Grand Marnier fromage serveret med abricos puré  eller
romfromage med kirsebærsauce
50,-
Mandeltærte hertil hindbærmousse  55,-
Rabarbertærte serveret med marinerede skovbær (i leverer selv isen) 40,-
Flødefromage og blanding af friske og syltede frugter 50,-


 


Natmad og supper: (minimum 10 couverter, såfremt intet andet er aftalt)


Biksemad med rødbeder og Bearnaise

 

Labscoves med rødbeder og rugbrød

 

Frikadeller, rødbeder og kold kartoffelsalat 

 

Skinke med salat, dressing og grovboller   

 

Smør selv boller og 3 slags pålæg med tilbehør


 

 

 

 

40,-

 

40,-

 

50,-

 

50,-

 

55,-

 


Kartoffel-porresuppe med ristet bacon                                                                                                                                                                                                      

Aspargessuppe med kødboller

 

Mild karrysuppe med hønsekød, porrer og rød peber


Der medfølger hjemmebagt brød til supperne

50,-

 50,-

 

50,-

  
Til forside
Kontrol rapport
NYT NYT NYT
Den 8. december kl 18.30
Stor julefrokost med musik og dans.
Bordreservationer på både små og store selskaber modtages.
Husk!!
Mortensaften lørdag den 10. november
Julefrokost hele november og december både i og ud af huset
Nytårsmenuen til afhentning kl 12-13 den 31.12.
SE MERE UNDER EVENTS

Festmenuer
Festpakker
Mad ud af huset
Festmenuer
mormorskøkken
 
Mindesammenkomst
Buffet

Restaurant Skovbakken | Holsteinsgade 50 | 8300 Odder | Tlf.: 86 54 54 50 Bank Sparkronjylland 6116 0010652553

Kontaktos
Kontakt os