buffet

Buffet 1 (minimum 15 couverter)

  • Tarteletter med høns i asparges
  • Lakse-tunmousse, rejer, frisk asparges og dressing
  • Ramsløg marineret svinekam, grilltomat, små ristede krydrede kartofler og BBQ sauce 
  • Frikadeller og kold kartoffelsalat eller flødekartofler samt råsyltet agurk med løg og rød peber
  • Brie, druer og kiks
  • Smør og hjemmebagt brød
  • Pris pr. couvert kr. 195

 

Buffet 2 (minimum 15 couverter)

  • Pesto marineret ovnstegt laks, rejer, asparges og dressing
  • Hj. lavet hønsesalat med asparges og ananas
  • Kalvesteg med bønner i selskab med bacon og løg, kartoffelbåde med rosmarin eller ristede kartofler og flødesauce
  • Paneret krydret kyllingebrystfilet med søde tomater og rabarberkompot med vanille og peber
  • Skovbær tærte serveret med vanille creme
  • Smør og hjemmebagt brød
  • Pris pr. couvert kr. 215

 

Buffet 3 (minimum 15 couverter)

  • Spicy rejer på salat med ananas og sur-sød sauce med et twist af chili
  • Kyllingespyd med løg og peberfrugt (to til hver)
  • Kalvefilet, ostegrat. tomat, ærter francaise med løg og bacon, ristede kartofler samt Bearnaise sauce
  • Helstegt svinemørbrad i champignon a la creme
  • Chokolademousse på mandelbund serveret med bær
  • Smør og hjemmebagt brød
  • Pris pr. couvert kr. 235


 Buffet 4 (minimum 15 couverter)

  • Variation af laks, grønne asparges, rejer og dressing
  • Bresaola på salat med pesto, pinjekerner og Parmesan hertil purløgscreme
  • Braiseret kalveculotte, ærter francise med løg og bacon, spicy flødekartofler og BBQ sauce
  • Oksemørbrad, smørstegte gulerødder, ristede svampe, Pommes Rösti og skovsvampesauce
  • Udvalg af oste, frugtanretning samt kiks
  • Smør og hjemmebagt brød
  • Pris pr. couvert kr. 255

 


 Frokost anretning (minimum 15 couverter)

  • Fiskefilet med remoulade og citron
  • hønsesalat med ananas eller tarteletter med høns i asparges
  • Lune frikadeller, rødbeder og kold kartoffelsalat eller flødekartofler
  • hjemmelavat leverpostej med bacon og champignon, rødbeder og surt
  • Rullepølse med pickles, sky og rødløg
  • Brie og druer
  • Rugbrød og smør
  • Pris pr. couvert kr. 170

 

 Pålægsbuffet  (minimum 10 couverter)

  • Æg og rejer hertil carry mayonaise
  • Kold steg med rødkål og surt
  • Roastbeef med remoulade, ristede løg og peberrod
  • Hamburgeryg med italiensk salat
  • Hjemmelavet skinkesalat med purløg
  • Rullepølse med pickles,  sky og rødløg
  • Rugbrød og smør
  • Pris pr. couvert kr. 150


Smørrebrød uspecificeret flot pyntet, leveret på fade - pr. stk. kr. 40  ved minimum 15 stk.


 

 


Til forside
Kontrol rapport



Fredags fristelser
2 retter inkl 2 gl vin/øl kr. 249

Se under EVENTS



Husk Mortensaften 10. november

Fra kl 18 serverer vi traditionel dansk andesteg samt ris a la mande eller romfromage

 

Julefrokost 2018 både i og ud af huset

 

Nytårsmenu ud af huset

til afhentning kl 12-13 

den 31. december


'Se mere under events

Venligst bordbestilling til skovbakkenodder@gmail.com eller ring/sms 2440 7594 eller 2172 9138






Festmenuer
Festpakker
Mad ud af huset
Festmenuer
mormorskøkken
 
Mindesammenkomst
Buffet

Restaurant Skovbakken | Holsteinsgade 50 | 8300 Odder | Tlf.: 86 54 54 50 Bank Sparkronjylland 6116 0010652553

Kontaktos
Kontakt os