buffet

Buffet 1 (minimum 15 couverter)

  • Tarteletter med høns i asparges
  • Lakse-tunmousse, rejer, frisk asparges og dressing
  • Ramsløg marineret svinekam, grilltomat, små ristede krydrede kartofler og BBQ sauce 
  • Frikadeller og kold kartoffelsalat eller flødekartofler samt råsyltet agurk med løg og rød peber
  • Brie, druer og kiks
  • Smør og hjemmebagt brød
  • Pris pr. couvert kr. 195

 

Buffet 2 (minimum 15 couverter)

  • Pesto marineret ovnstegt laks, rejer, asparges og dressing
  • Hj. lavet hønsesalat med asparges og ananas
  • Kalvesteg med bønner i selskab med bacon og løg, kartoffelbåde med rosmarin eller ristede kartofler og flødesauce
  • Paneret krydret kyllingebrystfilet med søde tomater og rabarberkompot med vanille og peber
  • Skovbær tærte serveret med vanille creme
  • Smør og hjemmebagt brød
  • Pris pr. couvert kr. 215

 

Buffet 3 (minimum 15 couverter)

  • Spicy rejer på salat med ananas og sur-sød sauce med et twist af chili
  • Kyllingespyd med løg og peberfrugt (to til hver)
  • Kalvefilet, ostegrat. tomat, ærter francaise med løg og bacon, ristede kartofler samt Bearnaise sauce
  • Helstegt svinemørbrad i champignon a la creme
  • Chokolademousse på mandelbund serveret med bær
  • Smør og hjemmebagt brød
  • Pris pr. couvert kr. 235


 Buffet 4 (minimum 15 couverter)

  • Variation af laks, grønne asparges, rejer og dressing
  • Bresaola på salat med pesto, pinjekerner og Parmesan hertil purløgscreme
  • Braiseret kalveculotte, ærter francise med løg og bacon, spicy flødekartofler og BBQ sauce
  • Oksemørbrad, smørstegte gulerødder, ristede svampe, Pommes Rösti og skovsvampesauce
  • Udvalg af oste, frugtanretning samt kiks
  • Smør og hjemmebagt brød
  • Pris pr. couvert kr. 255

 


 Frokost anretning (minimum 15 couverter)

  • Fiskefilet med remoulade og citron
  • hønsesalat med ananas eller tarteletter med høns i asparges
  • Lune frikadeller, rødbeder og kold kartoffelsalat eller flødekartofler
  • hjemmelavat leverpostej med bacon og champignon, rødbeder og surt
  • Rullepølse med pickles, sky og rødløg
  • Brie og druer
  • Rugbrød og smør
  • Pris pr. couvert kr. 170

 

 Pålægsbuffet  (minimum 10 couverter)

  • Æg og rejer hertil carry mayonaise
  • Kold steg med rødkål og surt
  • Roastbeef med remoulade, ristede løg og peberrod
  • Hamburgeryg med italiensk salat
  • Hjemmelavet skinkesalat med purløg
  • Rullepølse med pickles,  sky og rødløg
  • Rugbrød og smør
  • Pris pr. couvert kr. 150


Smørrebrød uspecificeret flot pyntet, leveret på fade - pr. stk. kr. 40  ved minimum 15 stk.


 

 


Til forside
Kontrol rapport
NYT NYT NYT
Den 8. december kl 18.30
Stor julefrokost med musik og dans.
Bordreservationer på både små og store selskaber modtages.
Husk!!
Mortensaften lørdag den 10. november
Julefrokost hele november og december både i og ud af huset
Nytårsmenuen til afhentning kl 12-13 den 31.12.
SE MERE UNDER EVENTS

Festmenuer
Festpakker
Mad ud af huset
Festmenuer
mormorskøkken
 
Mindesammenkomst
Buffet

Restaurant Skovbakken | Holsteinsgade 50 | 8300 Odder | Tlf.: 86 54 54 50 Bank Sparkronjylland 6116 0010652553

Kontaktos
Kontakt os